Terms & conditions

Algemene (leverings)voorwaarden

Algemene gegevens:Handelsnaam:
www.MadamChic.nl
K.v.k. 59278102 
   
Btw. Nr. NL.178.100.730.B02Correspondentie- en vestigingsadres winkel:
   

MadamChic
PO Box 9611
3506 GP, Utrecht 
The Netherlands
mob/whatsApp: +31 (0)6-26 668 881

Algemene Voorwaarden Bestelling:

De verkoop van onze kleding en accessoires zijn zowel online als in de winkel te verkrijgen. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Na betaling van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail van uw order.
Hierin zijn ook de kosten voor het verzenden inbegrepen. Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden gelden alleen als deze schriftelijk door MadamChic zijn vastgelegd. Deze afwijkingen gelden dan alleen op het desbetreffende onderdeel waar deze op zijn gebaseerd.

Verzendkosten:

Wij hanteren de Tarieven van Postnl en DHL zie;
http://www.postnl.nl/tarieven/tarieven-pakketten/

Voor meer informatie verwijzen wij u naar "Verzenden & Retouren"Betaling:

Online betalen:
Wij geven de voorkeur aan direct betalen met iDEAL, Paypal of Creditcard. Voor meer informatie over online betalen verwijzen wij u naar "Betalen"Afhalen
:
Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling in onze winkel in Utrecht af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. In onze winkel heeft u de mogelijkheid om te pinnen of om contant te betalen. In de winkel geven wij geen geld terug voor uw online bestelling.

Niet goed geld terug:

De niet goed geld terug voorwaarde geldt alleen voor online winkelen.

Sale Artikelen:

Sale artikelen mogen binnen 7 werkdagen geruild of geretouneerd worden.
Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Levering:

We streven ernaar uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling naar u te verzenden, doch nooit langer dan 3 dagen.
Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden.
U heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke bedrag.

Afkoelingsperiode/Retourafhandeling:


Zie "Verzenden & Retouren".

Orderafhandeling:


Alle orders worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.

Maat:
In de omschrijving hebben wij de afmetingen in cm vermeld. Mocht het toch gebeuren dat er geen afmetingen bij staan, mail ons dan even. Wij meten het graag voor u na. Bij twijfel adviseren we om contact met ons op te nemen per email info@madamchic.nl en/of per telefoon tel: +31 (0)30-69 667 05

Aansprakelijkheid:
MadamChic is verzekerd tegen enige schade aan de bestelling die door het vervoersbedrijf is aangericht of door het vervoersbedrijf zijn kwijtgeraakt. MadamChic is NIET aansprakelijk voor retourzendingen die door het vervoersbedrijf zijn kwijt geraakt of beschadigd.

Klachtenafhandeling:


Voor klachten met betrekking tot onze diensten en/of artikelen kunt u contact opnemen met onze klantafdeling. Deze is per email te bereiken op
info@madamchic.nl MadamChic behandelt alle klachten serieus. Wij streven ernaar alle klachten binnen 48 uur af te handelen. Samen komen we altijd tot een bevredigende oplossing.

Copyright:
Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webwinkel mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van MadamChic.nl

www.MadamcChic.nl