Shipping & returns

Verzendkosten

Post NL               Nederland:
                          Standaard pakket inclusief Track & Trace t/m 10 kg: € 3,95
                          
                          Europa:
                          Standaard pakket inclusief Track & Trace t/m 2 kg: € 7,95

                          Wereld:
                          Standaard pakket inclusief Track & Trace t/m 2 kg: € 13,00

                    
Levering 
We streven ernaar uw bestelling binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling naar u te verzenden, doch nooit langer dan 3 dagen. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden. U heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke bedrag.


 
Afkoelingsperiode:

Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. 

Dit recht is niet van toepassing indien:

1.de kleding gedragen en/of gewassen is**;
2.u getracht heeft een gebrek te herstellen;
3.vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels;

** Graag attenderen we u op het volgende:
Alle kledingstukken die zijn gedragen en/of gewassen kunnen niet retour worden gestuurd. Kledingstukken die zijn bewerkt met strasstenen, studs en/of andere opgenaaide bewerking kunnen nadrukkelijk na het dragen niet geretourneerd worden.
Wij vragen u dan ook de ontvangen artikelen goed te controleren op eventuele gebreken. Na verloop van de afkoelingsperiode kunnen wij geen uitzondering maken t.a.v. ruilen en/of retourneren.

U dient de retour aan te melden via info@madamchic.nl

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de retour binnen 7 werkdagen afhandelen. Het betaalde bedrag voor het artikel krijgt u binnen 2 werkdagen teruggestort op de door u gebruikte bank/giro nummer.

U bent zelf verantwoordelijk voor het retouren. MadamChic gaat er vanuit dat de u de zending op dezelfde wijze retourneert. Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden door MadamChic nimmer geaccepteerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een zoekgeraakte retour zending.

De retourzending kan gestuurd worden naar het volgende adres:

MADAMCHIC
PO Box 9611
3506 GP, Utrecht 
The Netherlands